OM MIG


Hej,  
Jeg hedder Marta og jeg holder meget at lave noget god mad og dele det med andre. Jeg synes ikke  at jeg er nogen oprindelig kok, men jeg er en glad bruger af lækre kogebøger og så elsker jeg at browse blogs om dejlig mad. Endelig har jeg en meget inspirerende veninde Natalia, der er en kulinarisk know-how gudinde for mig. Alt I alt er det meste af den mad jeg laver, lige efter eller en tilpasset version af de opskrifter, som jeg finder.

I min madlavning, fokuserer jeg primært på naturlige fødevarer og kvalitets ingredienser. Jeg er typen der køber lækre råvarer ind når de er på tilbud, således kan man sige at menuen er dikteret af prisen her I mit hjem.  

Selvfølgelig går jeg efter fair trade, humant og lokalt produceret, CO2-neutrale indgredienser. Naturligvis er jeg en økologisk mad entusiast, dog ikke mere end til husbehov. God mad er tilgængeligt for dem, der bekymrer sig om vores planet, ved som regel hvor man finder den.

"Tallerken" er min helt nye projekt, som jeg begynder først og fremmest for at forbedre mit skriftlige engelsk, og hvad der er endnu vigtigere - at øve mit dansk, som jeg kæmper en del med.

Jeg kommer fra Polen, men jeg bor i København med min danske kæreste Rasmus og vores søn Anakin. Jeg er landskabsarkitekt, fuldtids mor for øjeblikket, dog ser jeg frem til at vende tilbage til jobbet. For nylig fik jeg et deltidsjob i en Rudolf Steiner børnehave - jeg laver vegetarmad for børn.


Jeg kan godt lide: 
gå barfodet, cyklingture i byen, rejser uden planer, forladte huse, varm vind, astanga yoga, forår, Irland, meget mørk chokolade, chili, vin, hængekøjer, hamre, ild, musik, at stå på ski, hindbær, at købe blomster, Ursa Major, alternative film, gamle amerikanske biler, hvidløg, spejle, skæbnen, levende lys, lugten af ​​benzin, stormvejr, den danske hygge; og selvfølgelig, jeg elsker at tage billeder.

Jeg tror på mit eget held.

2 kommentarer:

 1. Hej Marta
  Jeg vil gerne i kontakt med dig vedr. en omtale i magasinet BoligLiv. Har du en mailadresse hvor du kan kontaktes? Mvh Kristina Beyer

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirstina,
   Min emailadresse er: martaderska@gmail.com
   :)
   Marta

   Slet